Ledenorganisatie Zorgboogextra is actief in de Peelregio. Ruim 20.000 huishoudens uit de gemeenten Helmond, Gemert-Bakel, Asten, Laarbeek, Someren, Deurne en Geldrop-Mierlo zijn lid van ons.

Wanneer u lid bent van Zorgboogextra profiteert u uiteraard van een divers aanbod aan ledenvoordeel. Korting op de zorgverzekering, zwangerschapscursus, voordelig sporten uit of thuis, maaltijdservice en voordeel in de thuiszorgwinkel is een kleine greep uit het aanbod. 

Omdat we een gezond, actief en plezierig leven belangrijk vinden is er naast ledenvoordeel ook veel aandacht voor de organisatie van ledenactiviteiten. We willen onze leden namelijk graag ontmoeten en gaan graag met u in gesprek. Houdt u van wandelen, een bezoek aan een museum, bowlen of een bedrijfsbezoek, meld u dan aan op onze website en ga gezellig mee.

Wanneer u lid bent van Zorgboogextra ontvangt u vier keer per jaar het magazine Fijn. Dit magazine maken we samen met de Zorgboog en Zorgboog in balans en biedt achtergrondverhalen, informatie, ledenvoordeel en bijzondere interviews. Ook houden we u op de hoogte via social media en onze digitale nieuwsbrief en dit jaar ontvangt dus als extra het Zomerdoeboek. Kortom, een lidmaatschap van Zorgboogextra is er voor iedereen die houdt van een actieve, plezierige en gezonde leefstijl.