pluZ is het servicepakket van de KwadrantGroep. Als pashouder kunt u gebruik maken van een groot aanbod aan diensten, activiteiten en producten op het gebied van wonen, gemak, gezondheid en ontspanning. En dat allemaal met een aantrekkelijke korting.

Het servicepakket is een mooie aanvulling op de dienstverlening van de verschillende zorgbedrijven van de KwadrantGroep. Samen hebben wij als doel u zo lang mogelijk thuis te laten wonen en daarmee de regie over het eigen leven te blijven houden. Bovendien sluit pluZ aan op de zorg die niet wordt vergoed vanuit de zorgverzekeringswet en WMO.

Ook als u geen zorg nodig heeft  is het aantrekkelijk om pashouder te worden. Zo komt u bij diverse zorgverzekeraars  in aanmerking voor een collectiviteitskorting, is er een handige tuin- en klussendienst en kunt u gebruik maken de maaltijdservice. Bovendien organiseren we boeiende lezingen, voorlichtingen en gezellige workshops en uitjes.

pluZ is zorg. Plus een beetje extra!

De pluZ-pas kost in 2020 slechts € 19,50 per huishouden per jaar bij automatische incasso (€22,00 bij overige betalingen). U en uw inwonende gezinsleden kunnen allemaal gebruik maken van het uitgebreide aanbod.

 

Voor meer informatie, actuele tarieven en aanbiedingen kunt u kijken op www.pluzzorg.nl. Hier kunt u ook de diensten aanvragen en u aanmelden voor onze workshops en activiteiten. Bellen kan natuurlijk ook: 088 512 1000. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!