Heeft u het fragment gelezen van het boek Verloren in Berlijn? En wilt u graag kans maken op een van de 10 gratis exemplaren? Dan kunt u zich hieronder aanmelden. Let op: dit kan tot 31 augustus 2021.

In Verloren in Berlijn, het nieuwe boek van Marjolein Uitzinger, wordt het pasgeboren kind van kapster Valentina weggehaald voordat ze het heeft kunnen vasthouden. De volgende dag hoort ze dat de baby is gestorven. Meer dan twintig jaar later komt de twijfel. is het mogelijk dat haar kind nog in leven is? De zoektocht van een moeder naar haar gestolen kind ontaard in een grootse onderneming waarbij verschillende partijen betrokken zijn.

MARJOLIJN UITZINGER (Amsterdam, 1947) is journalist en voormalig radio- en televisiepresentator. Ze begon haar loop- baan in de parlementaire dagbladjournalistiek. Sinds de jaren tachtig presenteerde zij informatieve programma’s waaronder In de Rooie Haan en Met het oog op morgen. Sinds 2006 woont ze in Berlijn. Bij De Geus verschenen eerder Een fatale primeur, Citytrip Berlijn, De huisgenoot (shortlist Gouden Strop) en De partijgenoot. www.marjoleinuitzinger.nl

 


.