Wij bieden onze 73.000 leden in Midden- en Noord-Limburg aanvullende diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, zelfstandig leven en ontspanning.

Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert het hele gezin van services en aantrekkelijke kortingen. Voor het lidmaatschap betaalt u €14,95 per kalenderjaar. Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Dankzij de diensten die wij leveren houdt u de regie over uw eigen leven. Ze ondersteunen u bij het zelfstandig en comfortabel blijven leven en werken in de eigen leefomgeving. Zo zetten wij ons in voor iedereen in elke levensfase.

Wij helpen u graag als u vragen heeft over onze diensten, maar ook over allerlei zaken op het gebied van welzijn, zorg en zelfstandig thuis blijven wonen. Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 telefonisch en per e-mail bereikbaar. Ook verzorgen wij regelmatig gratis themabijeenkomsten.

Onze diensten worden geleverd door vaste, vertrouwde en door ons geselecteerde dienstverleners. Op deze manier kunnen wij u verzekeren van een goede en betrouwbare kwaliteit.