De FlorencePas maakt het u graag makkelijk én comfortabel. Al vele mensen hebben zich om die reden bij ons aangesloten. De FlorencePas komt namelijk altijd van pas. Handige diensten laat u aan huis komen. Tijdelijke ondersteuning regelt u eenvoudig zelf. En tijdens de FlorencePas-uitjes beleeft u veel gezelligheid. De FlorencePas regelt het allemaal!

De FlorencePas biedt allerlei diensten en services aan huis, zoals een kapper, pedicure, een opticien, was- en stomerijservice en mantelzorgondersteuning. Ook de boodschappen en maaltijden kunt u thuis laten brengen. Heeft u nieuwe schoenen nodig? Dan laat u met de FlorencePas een prachtige collectie aan huis komen om uit te kiezen. Zo kunt u zoveel mogelijk het leven blijven leiden dat u lief is. Daarnaast kunt u rekenen op extra ondersteuning. Bijvoorbeeld met hulp in de huishouding, diverse hulp- en verpleegartikelen en een tijdelijk zorgarrangement als Comfortabel Thuis. 

En omdat het voor iedereen goed is om er af en toe gezellig op uit te gaan, organiseert de FlorencePas regelmatig leuke en exclusieve uitstapjes voor de pashouders. Zo kunt u mee naar bijvoorbeeld een museum of De Keukenhof. Natuurlijk zorgen we ook altijd voor een heerlijke en gezellige lunch. Onze luxe touringcar haalt u op bij een van de vertrekpunten, begeleidt u en brengt u ook weer thuis. Tijdens de uitjes ontmoet u andere leden van de FlorencePas. Menig FlorencePashouder is daardoor al met elkaar bevriend geraakt. Gaat u ook met ons mee?

De FlorencePas maakt onderdeel uit van Florence. Deze ouderenorganisatie staat voor gezondheid en zorg. Dat is waarvoor de 3.700 medewerkers en 1.700 vrijwilligers zich dagelijks inzetten in het werkgebied van Florence: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Leiden en Delft.