Als lid van Espria Ledenvereniging zorgen we samen dat je kunt wonen en leven zoals jij dat wilt. Al ruim 320.000 huishoudens zijn lid. Maak nu een ander lid en ontvang als dank een cadeau!

Leden hebben veel voordelen en kunnen bijvoorbeeld altijd terecht bij onze ledenadviseurs. Voor antwoord op vragen, een steuntje in de rug en nuttige tips. Het mag over van alles en nog wat gaan, zoals over bewegen, voeding, wonen, wetten en regels, mantelzorg en nog veel meer. Misschien heeft iemand wat hulp nodig bij dagelijkse dingen. Denk aan boodschappen doen, vervoer, administratie of de hond uitlaten. We zorgen samen dat we in de buurt mensen vinden, die bieden wat jij nodig hebt. En ook als iemand contact zoekt met andere mensen of juist iets voor een ander wil doen, helpen we elkaar.

Natuurlijk biedt een lidmaatschap nog meer voordelen. Leden krijgen bijvoorbeeld korting op handige, betrouwbare producten en diensten. Zoals loophulpmiddelen en scootmobiels, huishoudelijke hulp en persoonsalarmering. En service thuis en korting bij vier grote zorgverzekeraars. Als ledenvereniging zorgen we dat we samen meer voor elkaar krijgen!

Jij kent als geen ander de voordelen van een lidmaatschap en weet wat we voor elkaar kunnen doen. Laat een ander ook profiteren. Maak nu iemand lid en ontvang als dank een mooi cadeau!

De ledenverenigingen van Icare, Evean en Zorggroep Meander zijn onderdeel van Espria Ledenvereniging.