Thuizz is de ledenorganisatie van Carinova. Wij ondersteunen mensen met én zonder zorg om zo lang als mogelijk thuis te wonen. Onze overtuiging is dan ook: thuis is de beste plek om oud te worden.

Ons motto maken we werkelijkheid door mensen met elkaar te verbinden. Bijvoorbeeld met onze dienstverleners: denk hierbij aan de pedicure, kapster of klusjesman. Of misschien kunnen we u verbinden met een gelijkgestemde oudere om leuke dingen mee te doen. Dit maakt thuis wonen meer aangenaam en gezellig.

Als lid van Thuizz staat u er niet alleen voor: u kunt al uw vragen bij ons kwijt. Ook bent u automatisch verzekerd van Acute hulp thuis, of (loop)hulpmiddelen wanneer u die nodig heeft. Leden ontvangen twee keer per jaar een prachtig magazine en ook hebben we een digitale nieuwsbrief vol tips voor zelfstandige 60+’ers. In samenwerking met onze partners organiseren we ook jaarlijks een Doe-en Beleefdag: leuk en leerzaam.

Kortom: leden van Thuizz kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen, met een beetje hulp van Carinova Thuizz. Bent u nog geen lid? Meld u dan snel aan op www.carinova.nl/thuizz U bent al lid voor slechts €19,95 per jaar.

Benieuwd naar al onze diensten? Kijk dan op www.carinova.nl/diensten


Klik hier